سردار حسین یکتا:
پوتین با قرآن خدمت مقام معظم رهبری رسید که این مرهون برکت خون شهدا است.
زمانی که در جبههها میجنگیدیم تصور نمیکردیم روزی در کربلا قدم بزنیم، تمام رهنمودهای امام (ره) تحقق پیدا کرده است.
دفاع مقدس شهدا دارالشفای جامعه است. حتی قطرهای از خون شهدا به هدر نرفته و خود را برای ایجاد تمدن اسلامی آماده میکنیم.
دشمن متوجه شده که کارش به پایان رسیده است، دشمن باید بین «بود و نبود» یکی را انتخاب کند و این به معنای آن بوده که دنیا بین ظهور و سقوط کرده است.
ایجاد داعش برای مخدوش کردن چهره اسلام است. این موضوع موجب گسترش اسلام ناب شده است.
جنگ نرم طراحی دشمن برای مقابله با ایران اسلامی است. برای جنگ نرم طراحی تخصصی کردند و در داخل کشور به قدر کافی نیرو داشتند که شبانه درها را به روی دشمن باز کنند.
دشمن تغییر نگاه، بینش و خواستههای جامعه را دنبال میکند و از طریق شبکه های اجتماعی در تلاش است تا مردم را مدیریت و انتخابات را کنترل کند.
شورای عالی فضای مجازی مانند اختیارات عالی امنیت ملی با فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شده است.
دشمن امروز در فضای مجازی آتش سنگین بر سر جوانان ما میریزد، جنگ به صورت چهره به چهره است و رهبر معظم انقلاب نسبت به شبیخون فرهنگی دشمن هشدار دادهاند.
با جبهه آدمخواران مواجه هستیم، در جهاد همهجانبه با دشمن قرار داریم و مقام معظم رهبری فرمودند نبرد عزمها و ارادهها آغاز شده است.
در 40 سالگی انقلاب قرار داریم و نگاه و بینش فرزندان و سبک زندگی تغییر یافته و شبکههای اجتماعی در سه نوبت در فعالیت هستند و باید هوشیار باشیم.
شهدا آماده رفتن بودند، مقام معظم رهبری فرمودند آماده باشید، پیروزی از آن مجاهدان است و حکمت و اخلاص نباید در جامعه گم شود.
باید در جامعه برای دختران و پسران کار انجام دهیم تا در مسیر صحیح هدایت قرار گیرند.
اکنون مسئله نبرد عزمها و ارادهها و نفس بوده و آینده متعلق به گفتمان منطق است.
اکنون هزاران کیلومتر خاکریز جمهوری اسلامی ایران جلو رفته است،باید خود را برای ماموریتهای جهانی آماده کنیم.
مقام معظم رهبری حکم به تشکیل قرارگاه فرهنگی دادهاند و در جبهه فرهنگی انقلاب باید دنده عوض کنیم و با قدرت پیش برویم.
منبع: فارس
چین در نظر دارد تا یک راکتور ماژولار با ابعاد نسبتا کوچکی را تا سال ۲۰۲۰ تاسیس کند. نکتهی ویژه اینجاست که این یک راکتور شناور روی آب خواهد بود و چین میتواند آن را به هر منطقهای که مورد نیاز است، منتقل کند، راحت لنگر بیندازد و انرژی برق برای آن منطقه تامین کند.
ساخت این نیروگاه شناور از سال ۲۰۱۷ آغاز میشود و چنان که برنامهریزی شده، تا سال ۲۰۲۰ آمادهی توزیع برق خواهد بود.
ساخت این راکتور شناور تنها یکی از طرحهای چین در زمینهی نیروی اتمی است و این کشور قصد دارد تا پایان دههی آینده ۱۰۰ راکتور اتمی راهاندازی کند. دولت چین برای تحقق پروژههای اتمی این کشور بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده تا از حالا تا سال ۲۰۳۰ سالانه هفت نیروگاه اتمی تاسیس کند.
"ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخنشینی را از این ملت بزداییم. اگر بخواهید ملت شما جاوید بماند و اسلام را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی میخواهد، در جامعۀ ما تحقق پیدا کند، مردم را از آن خوی کاخنشینی به پایین بکشید، خود کاخنشینی این خوی را میآورد، ممکن است که در بین آنها هم کسی پیدا بشود لکن نادر است. توجه کنید که این ملتی که الآن کوخنشینانش مشغول فعالیت هستند و مشغول به زحمت هستند در جبههها و پشت جبههها، این کوخنشینان را زحمت بکشید که به همین حال خوی کوخنشینی و خوی اینکه توجه به کاخها نداشته باشند نگه دارید تا بتوانید ادامه بدهید زندگی صحیح اسلامی را. آن خوی کاخنشینی مضر است، خودش مضر نیست، خُویَش مضر است، لکن خود او، این خوی را دنبال دارد."
«آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحهی دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم»
امام خمینی
زمان ها (tenses)
زمان های پرکاربرد در متون فنی بدین شرح هستند.
1- Simple present (حال ساده):
در مورد وقایع روزانه (daily events) و عادتها (habits) صحبت میکند.
سوالی، منفی و مجهول کردن این زمان در مثال های زیر آمده:
I study the book
The book is studied
Mechanical engineering deals with machines.
The recommended operating conditions are listed in Table 1.
You should wear protective clothing in the workshop.
The pump can also be heated, if necessary.
When this is done the tank interior and the intake and discharge filters should be given a thorough clean.
The pumps must be handled by specialized personnel to prevent knocks.
Do not adjust the capacity by means of the suction on-off valve.
Make sure that the rake lift control is set to manual.
Make sure that the cooling liquid be clean.
If pressure does increase above “cumulative value”, do not continue to close the flow control valve.
با سلام
این روزها بعد از توافق هسته ای، عده ای مردم در خوشحالی به سر می برند و گاهی هم خوشحالی کورکورانه و گاهی هم خوشحالی با هدفهای سیاسی. عده ای نیز ناراحت می باشند که مبادا با دادن امتیازات زیاد به دشمن، چیز مهمی نصیب کشور و انقلابمون نشده باشد. بخش زیادی از مردم هم سردرگم هستند. به هر صورت مردم ایران همیشه امیدوار هستند که مشکلات اقتصادی برطرف شده و همچنین سیر صعودی علمی کشور نیز متوقف نشود.
وبلاگ جهاد علمی در این مطلب قضاوتی نمی کند و فقط درمورد اتفاقی که درمورد راکتور تحقیقاتی هسته ای 40 مگاواتی اراک (راکتور سابق) افتاده است، چند نکته را یادآور می شود.
راکتور اراک (IR-40) به عنوان یک راکتور تحقیقاتی با میله های سوخت اورانیوم طبیعی و خنک کنندگی آب سنگین به شمار می رفت که تکنولوژی آن یک راکتور پیشرفته می باشد که می توان گفت بیشتر در اختیار کشور کانادا می باشد که راکتورهای قدرت بزرگ خود را با عنوان راکتورهای (CANDU (CANada Deuterium Uranium تولید می کند و از آن سهم زیادی از برق مورد نیاز کشور خود را تامین می کند. لازم به ذکر است که این راکتور ها از سوخت طبیعی استفاده می کنند. به این معنی که بعد از استخراج اورانیوم از معادن و انجام فرایندهای شیمایی مستقیماً به میله های سوخت تبدیل می شود و احتیاج به هیچ گونه عملیات غنی سازی برای مصرف در این نوع راکتورهای هسته ای را ندارد. باید همه ما بدانیم که این همان ویژگی خاص و مهم این نوع راکتور ها می باشد. همان ویژ گی که باعث شد کشور کانادا بعد از نداشتن و محدود بودن تاسیسات غنی سازی به دنبال این نوع راکتورها برود.
حال جای تعجب دارد که تمام مسئولین سیاسی و علمی کشور ما فقط تاکید بر این دارند که این راکتور بعد از بازسازی (توسط یک کشور دیگر!) آب سنگین باقی می ماند! در حالی که آب سنگین بودن آن برای ما مهم نیست. مهم این است که یک راکتور با سوخت طبیعی باقی بماند. چرا که در سندی که به امضا رسیده است، مصوب شده است که سوخت آن غنی سازی شده باشد! که مغایر با هدف اصلی کشور ایران از داشتن این نوع راکتور ها می باشد!.
لذا اولاً این راکتور دیگر یک راکتور بومی نیست!!! چون که قلب آن خارج شده است و قرار است توسط یک کشور دیگر برای ما ساخته شود.
نکته بعد این که کشور ما می توانست بعد از راه اندازی این راکتور، دانش آن را به کلی فرا بگیرد و بعد از آن به دنبال ساخت یک راکتور بزرگ برای تولید برق از این نوع راکتورها باشد که دیگر احتیاج به هیچ مرک غنی سازی مثل فردو و نطنز برای آن نبود. این هدف اصلی از داشتن این نوع راکتور بود که دیگر دست یافتنی نیست.
بار دیگر تاکید می شود که هدف اطلاع رسانی از تغییرات بوده و همه ما امیدواریم که وضع معیشت و زندگ مردم ایران بهبود یابد.